Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

За Нас

И-лаб.мк е Центар за иновации во рамките на Knowledge Centеr, воспоставен во 2015 година под покровителство на Централната Европска Иницијатива и КЕП Австрија 2014.

Г-ѓа Пелева Стојковска е дипломиран економист на департманот за е-бизнис, при Економскиот факултет на Универзитетот Св.Кирил и Методиј- Скопје, 2011 година. Во изминатите неколку години има стекнато искуство во разни области. Програмата за практикантска работа во Нолеџ Центар и помогна да се стекне со знаење од областа на истражување, анализирање, и корисна употреба на социјалните медиуми,  додека преку  работата во компанијата Фреш таа разви корисни вештини за онлајн маркетинг и рекламирање, и одржување на веб страни.

Kако дел од Центарот за Извонредност, креиран од страна на PPP4Broadband проектот, Г-ѓа Стојковска се здоби со ново знаење во делот на Јавно-Приватно Партнерство, како и со финансиски, аналитички, и вештини кои вклучуваат Excel моделирање. Со самото работење на проектот таа го збогати своето знаење во однос на изработка на физибилити студии, администрирање, организација и управување со проекти.

.

.