Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

 

На 12-ти ноември, Knowledge Center во своите простории организираше деловен појадок по повод успешното финализирање на проектот Aim@Innovations, а воедно и стартувањето на i-lab.mk


На деловниот појадок присуствуваа претставници од 10 универзитети, истражувачки центри,
невладини организации, студентски организаци, како и здружението на бизнис жени со кои има потпишано Меморандум за соработка, како дел од овој проект.

На работниот појадок беа презентирани активностите кои беа направени за проектот Aim@Innovations и беше промовиран центарот !-LAB кој почнува да работи со полна пареа. Целта на овој центар е да прерасне во место каде компаниите ќе добијат поддршка во форма на информации, консалтинг и обуки.

Повеќе информации за центарот нa www.i-lab.mk