Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

На 29.12.2016 година, Knowledge Center и Центарот за Развој на Југоисточниот Плански Регион потпишаа договор за организирање на Буткамп за Иновации за млади луѓе на територија на Југоисточниот Плански Регион. 

На 29-ти октомври, во Дом на АРМ – Струмица се оддржа настан за доделување на награди на кандидатите за најуспешни бизнис планови во рамките на проектот „Поддршка на старт ап  бизниси за млади“.

Завршија образовните обуки кои ги спроведе Knowledge Center како дел од проектот „Поддршка на старт ап бизнис за млади” поддржан од Општина Струмица и ФООМ.