Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

На 29-ти октомври, во Дом на АРМ – Струмица се оддржа настан за доделување на награди на кандидатите за најуспешни бизнис планови во рамките на проектот „Поддршка на старт ап  бизниси за млади“.

Завршија образовните обуки кои ги спроведе Knowledge Center како дел од проектот „Поддршка на старт ап бизнис за млади” поддржан од Општина Струмица и ФООМ.

На 17-ми февруари, 2015 година, во Хотел Дрим во Струга се оддржа завршниот настан од проектот ТАА МОЖЕ каде беа доделени сертификати на учесниците за успешно завршена обука за претприемништво.