Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

 

На 12-ти ноември, Knowledge Center во своите простории организираше деловен појадок по повод успешното финализирање на проектот Aim@Innovations, а воедно и стартувањето на i-lab.mk

На ден 9 ноември 2015-та година, Knowledge Center и ИЕГЕ – Институтот за истражување во животната средина градежништвото и енергетиката потпишаа Меморандум за соработка.

Knowledge Center и студентската организација Борд на Европски студенти по технологија – БЕСТ Скопје на 29.10.2015-та година потпишаа Меморандум за соработка