Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

На ден 9 ноември 2015-та година, Knowledge Center и ИЕГЕ – Институтот за истражување во животната средина градежништвото и енергетиката потпишаа Меморандум за соработка.

Knowledge Center и студентската организација Борд на Европски студенти по технологија – БЕСТ Скопје на 29.10.2015-та година потпишаа Меморандум за соработка

 Од 13-ти до 15 октомври  i-lab како дел од компанијата Knowledge Center успешно го организираше првиот Innovation BootCamp во Скопје, Македонија.