Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Knowledge Center учествуваше на Меѓународнатa летна школа за млади економисти, оддржана во Конгесниот Центар во Охрид, Македонија, од 9-ти до 15-ти август.

Тимот на Knowledge Center на 25 мај, 2015 година го посети Технолошкиот Парк во Љубљана, кој претставува прво Словенечко ЈПП и вклучува повеќе од 288 компании како интелектуална заедница и е еден од водечките лица и клучни национални чинители во развојот на иновации, знаење и овозможување на технолошко претприемништво.

На 26 мај, 2015 година тимот на Knowledge Center оствари средба со Секторот за Трансфер на Технологија при Техничкиот Универзитет во Грац, Австрија.