Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Тимот на Knowledge Center на 26 мај, 2015 година во Грац, Австрија, оствари средба со Агенцијата за промоција на Бизнисот во областа Штаерска (SFG).

Тимот на Knowledge Center на 25.05.2015 година ги посети партнерите на ИКТ Технолошката мрежа во Словенија со која заедно учествуваше во проектот PPP4Broadband во 2014.

На ден 30.04.2015-та година, Knowledge Center и Државниот Универзитет “Гоце Делчев” во Штип потпишаа Меморандум за соработка. На средбата, која се оддржа во просториите на државниот универзитет присуствуваше Г-ѓа Андријана Богдановска, Директор на компанијата Knowledge Center, и проф. Д-р Саша Митрев, ректор на Државниот Универзитет “Гоце Делчев”  во Штип.