Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

На 25-ти мај 2017 година, Центарот за Управување со Знаење потпиша Меморандум за разбирање со GENSBOX во Тијанџин, Кина. 

Следна во низата најуспешни како дел од проектот “Поддршка на старт-ап бизниси за млади” – Струмица старт-ап 2016 е Васка Јовановска. Денес е совршен ден да Ви ја презентираме нејзината успешна приказна.

Успешно заврши првиот Камп за млади иноватори и претприемачи, организиран од Бизнис Центарот за поддршка и консултативни услуги на МСП формиран во рамките на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион и Knowledge Center.