Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Прашалникот за оценување на потребите кои ги имаат компаниите во Македонија може да го најдете на следниов линк.

На 3-ти декември 2014 година во Грац, Австрија, проектни претставници од Knowledge Center и Brain+ го одржаа првиот проектен состанок, се согласија околу проектните активности и временската рамка, и го потпишаа финалниот договорот.

Во соработка со Brain+ и од Австрија, Knowledge Center доби грант преку CEI KEP Австрија за проектот Aim@Innovations. Стапката на успех беше екстремно ниска, и само 3,4% од проекните апликации добија грант. Проектот AIM@Innovations започна со реализација на 15-ти ноември, 2014 година и ќе трае 12 месеци.