Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

На 3-ти декември 2014 година во Грац, Австрија, проектни претставници од Knowledge Center и Brain+ го одржаа првиот проектен состанок, се согласија околу проектните активности и временската рамка, и го потпишаа финалниот договорот.

Во соработка со Brain+ и од Австрија, Knowledge Center доби грант преку CEI KEP Австрија за проектот Aim@Innovations. Стапката на успех беше екстремно ниска, и само 3,4% од проекните апликации добија грант. Проектот AIM@Innovations започна со реализација на 15-ти ноември, 2014 година и ќе трае 12 месеци.