Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Коста Јованов е уште еден во низата најуспешни наградени кандидати со најдобар бизнис план како дел од проектот “Поддршка на старт-ап бизниси за млади” – Струмица Старт-ап 2016.

Како дел од серијата на сведоштва за успешната работа на тимот на Knowledge Center со старт-ап компании ви ги претставуваме поединечно секој од 8-те најуспешни кандидати од Струмица Старт-ап 2016-та, обуката за млади претприемачи. Денеска тоа е Борис Едровски. 

Се бараат: 15 Победници кои вистински можат да го променат Jугоисточниот регион!

Камп на млади иноватори и претприемачи !